VIDEO / Rapidul redevine UEFAntastic!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Daniel Niculae şi Emil Dică se întorc la Rapid! Adică două dintre piesele puzzlelui care a fost construit atât de frumos în 2006, când am jucat sferturile Cupei UEFA. Astfel, ei se alătură altor doi jucători care au avut o contribuţie importantă atunci, deşi Daniel Pancu nu a avut dreptul să joace decât în Liga 1 în acele momente. Celălalt este Vali Negru, omul cu golul memorabil e pe Olympiastadionul berlinez. Şi, desigur, să nu-l uităm pe al nostru antrenor, Vio Moldovan, care şi-a spus şi el cuvântul în acea minunată echipă.

daniel-niculaeO echipă minunată se clădeşte şi acum, cu toate că joacă în liga a doua, iar viitorul financiar este mai mult decît incert. Preferăm mai bine să ne bucurăm de momentele frumoase decît să ne gîndim la ce urmează aşa că să le urăm bun venit lui Emil, care ne-a ajutat şi în returul sezonului trecut, dar mai ales la barajul cu Chiajna, dar mai ales lui Nico, el întorcându-se acasă după opt ani! Oficial, pentru că a mai jucat în Giuleşti şi în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea din toamnă, din postura de fundaş central! Cu FC Voluntari şi-a reluat poziţia de vârf, a jucat impecabil şi a marcat un gol de excepţie!

Un RAPIDIST din peluză