1923.ro – Site-ul nr 1 al Rapidistilor de pretutindeni!

Dragi prieteni,

In anul in care a trecut, site-ul www.1923.ro s-a clasat pe primul loc* in ceea ce priveste numarul de vizitatori dintre toate site-urile rapidiste, depasind la limita site-ul oficial fcrapid.ro

Bineinteles asta nu ia cu nimic din meritele si munca celor care au contribuit si contribuie la celelalte site-uri ale suporterilor (rapidfans.ro, fzr.ro, visiniu.ro etc – ne prezentam scuze anticipat daca am omis vreunul), site-uri pe care le asteptam alaturi de noi in viitor pentru binele si unitatea Rapidistilor de pretutindeni.

Faptul ca suntem pe locul 1 este o mandrie imensa, este in acelasi timp si o mare responsabilitate, iar acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul vostru, al celor care ne-ati citit in anul care a trecut.

Va rugam sa ramaneti alaturi de noi si pe viitor. Va invitam sa participati ACTIV in viata Rapidului, abonandu-va la newsletter-ul nostru. In acest mod veti afla primii noutati din viata clubului nostru drag.

[wysija_form id=”1″]

De asemenea da mai departe prin toate mijloacele acest link:  http://1923.ro/2014/01/09/1923-ro-site-ul-nr-1-al-rapidistilor-de-pretutindeni/

Sloganul nostru pentru 2014 este „IMPREUNA VOM REUSI”

Asa sa ne-ajute Dumnezeu! Pentru Rapid!

* au fost luate in considerare datele de pe trafic.ro (ianuarie-decembrie pentru toate site-urile mentionate si august-decembrie pentru 1923.ro + datele whm cpanels pentru 1923.ro in perioada ianuarie-august)

1 COMENTARIU