Iubire de copil, fără limite!

Joacă la o echipă rivală de şase luni, dar asta nu-l împiedică să-şi susţină, necondiţionat, dragostea pentru Rapid. Chiar şi atunci când se află în colectivul de la Dinamo, căci acolo este legitimat. Îl cheamă Luca Bălan şi este un copil de doar 14 ani, care joacă mijlocaş dreapta la grupa 1999 a echipei din „Ştefan cel Mare”. Totuşi, visul lui în fotbal nu este decât unul singur: să îmbrace tricoul echipei mari a Rapidului. „Pentru mine, Rapid înseamnă totul, însă Dinamo îmi oferă cele mai bune condiţii posibile şi cei mai de treabă colegi… Cel mai important lucru pentru mine este să ajung fotbalist profesionist la Rapid, dar pentru acest lucru trebuie să mă antrenez alături de cei mai buni antrenori din ţară, colegi şi în cele mai bune condiţii, adică la Dinamo”, a spus puştiul pentru 1923.ro.

Ce puteţi cere mai mult decât atât unui copil?! Poate chiar ne-am putea întreba dacă această atitudine sinceră şi nonşalantă pe care o are nu cumva i-ar putea dăuna carierei pe care încearcă să şi-o construiască, pas cu pas, dar dilema ne-o rezolvă tot puştiul: „Atmosfera pe care o avem la Dinamo este superbă, de asta am şi ales să joc aici! Toată lumea se respectă, indiferent cu ce echipa ţine fiecare! După ce îmi termin junioratul la Dinamo vreau să merg la Rapid!” Auziţi, se respectă!!! Ce cuvânt nobil, rostit din gura unui copil, care, mai important decât orice, l-a şi simţit! La un club rival. Nu e aşa că, dacă s-ar întâmpla asta peste tot, în fotbalul românesc, normalitatea s-ar instaura mult mai repede şi nivelul ar creşte în mod evident?

Luca, alături de Andrei Ciolacu. El şi-a îndeplinit visul să joace pentru Rapid!

Iar din cercetările noastre, Luca nu este singurul puşti care joacă la Dinamo, dar al cărui suflet este colorat în alb şi vişiniu! Nu, alături de el mai sunt Mircea Leasă şi Andi Răducan. Şi ei speră, mai mult ca sigur, ca într-o bună zi să îmbrace tricoul Rapidului. Noi vă dorim mult succes, copii! Şi dacă nu veţi avea şansa să evoluaţi pentru echipa noastră de suflet, măcar să vă construiţi o carieră frumoasă şi să nu uitaţi niciodată, cu cine ţineaţi când eraţi mici! Asta e mai important decât orice!

P.S. În trecut foloseam şi d****o, alături de s****a, dar acum, după solidaritatea pe care mai mulţi suporteri ai „câinilor” le-au arătat-o fraţilor noştri care au fost în greava foamei în urmă cu câteva săptămâni, am decis că este frumos să scriem aşa cum se cuvine, Dinamo. Până la urmă acest site nu este destinat vreunei duşmănii, ci doar iubirii faţă de Rapid, dar şi faţă de cei care sunt alături de Rapid într-un fel sau altul. Sperăm să-i repsectaţi în continuare pe cei trei băieţi şi, pe cât posibil, să-i ajutaţi să-şi urmeze visul!

Fotbalist la Dinamo în „cartea de muncă”…

263803_199197786799184_3119150_n… „ultras” în timpul liber! E drept, poza e din 2011, pe când Luca avea 12 ani.

 

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

2 COMENTARII