Visele se pot împlini oricând! Marian Stoica, primul gol pentru Rapid!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Recent, într-un interviu acordsat pentru 1923.ro, Marian Stoica se declara un fotbalist împlinit. Visul său din copilărie i se împlinise. Joacă la Rapid! Titular, chiar dacă nimeni nu ştie unde va juca Rapid după 13 septembrie. Sau dacă echipa va mai exista aşa cum noi o ştim. Cu toate astea, băieţii în vişiniu continuă să joace amicale, în faţa adversarilor modeşti de prin Ilfov sau din apropiere. Azi, a fost rândul celor de la Viitorul Axintele să fie luaţi în primire. Echipă promovată la finalul sezonului trecut în „B”, dar retrogradată înapoi din cauza nu ştiu cărei depunctări, n-a avut nicio şansă cu băieţii noştri şi a pierdut cu 4-1.

În 2011, când a fost împrumutat la Juventus Bucureşti, Mara (stânga) a venit în Giuleşti din postura de adversar, în Cupă. Rapid s-a impus cu 4-1. Sursa foto: FANATIK

Dacă primele goluri au fost marcate de Ioniţă şi Ciolacu, oameni care ne-au obişnuit cu evoluţiile bune şi chiar să înscrie des, tabela a fost închisă tocmai de Marian Stoica. Omul care e de aproape un deceniu în Giuleşti, deceniu pavat cu multă suferinţă şi numeroase încercări grele, a reuşit să înscrie primul său gol pentru echipa de seniori a Rapidului. Sigur, pentru majoritatea microbiştilor, reuşita lui Mara nu contează poate nici pentru statistică, dar pentru mijlocaşul stânga care a crescut lângă Podul Grant, golul a însemnat o descătuşare uriaşă. De fapt, pentru nişte fotbalişti care nu-şi cunosc viitorul şi care sunt neplătiţi cu lunile, ce bucurie le mai rămâne în afara celei generate de faptul că-şi reprezintă cu demnitate şi onoare echipa de suflet? Felicitări, MARIAN!

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required