Cu tălpile arse

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Aşa suntem noi. Ne găsim singuri motivaţie şi căutăm în jurul nostru un pretext  să mergem mai departe. Ne încăpăţânăm să rămânem drepţi. Să rămânem împreună.  Noi, rapidiştii. O melodie mi s-a părut azi că vorbeşte atât de mult despre noi. Nu scriu aici cu intenţia de a face reclamă trupei BUG Mafia, ci ca să vă arăt ce frumos arată Rapidul, văzut prin piesa lor. Am găsit o motivaţie. A câta oare ?

Rapid a trecut de multe ori prin foc, încă mai trece. Şi în focul ăsta mulţi se ambiţionează să respire aer curat. Unii au băut doar apă, întinşi pe iarba din Giuleşti. Alţii au dormit în frig, cum aminteam în articolul trecut. Dacă lumea ne întreabă de ce facem asta, le răspundem calm. Pentru că avem nevoie să credem în ceva. Am căzut, ne-am ridicat, vom cădea din nou şi ne vom ridica şi mai puternici. Pentru că, aşa cum spune şi cântecul, victoria e a celor care se ridică.

Rapidul nu are bani, dar nu e sărac. Avem un loc unde ne strângem laolaltă, avem nişte tineri pe teren care demonstrează că nu ai nevoie de buzunare pline ca să-ţi dezvolţi caracterul într-o direcţie corectă, avem un imn care nu va muri niciodată, avem o istorie, avem curaj şi torţele aprinse…pentru eternitate. Concluzia mea: Încă trecem prin foc, încă simţim jarul sub tălpi, dar strângem din dinţi şi mergem înainte. Şi când tobele se vor auzi din nou pe Giuleşti, chiar miercurea asta, lumea să ştie că ne bucurăm de viaţă. Şi că zâmbim în întuneric să se facă soare. Pentru că aşa suntem noi.

Daţi play la piesă şi ascultaţi versurile cu atenţie. Nu regăsiţi Rapidul în ele?

Andreea Cio

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required