Mentalitate românească…

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Am zis că nu mai vorbesc de ei, dar trebuie, că nu mai pot! Posibila eliminare a s****i din Cupele Europene este tratată precum o dramă naţională, reflecată de sondaje amuzante de pe urmă cărora, chipurile, reiese că peste 50 la sută dintre microbiştii români ţin cu ei. Aceleaşi anchete care spun că FC Vaslui are mai mulţi fani decât Universitatea Cluj şi că Petrolul este susţinută de mai puţină lume decât… CFR Cluj!!! Dovadă, ca să vedeţi încă odată în ce ţară minunată trăim… Ei, ăştia mulţi, de pe la televizor, de pe net şi de pretutindeni bat monedă pe faptul că jucătorii s****i şi-au câştigat pe linie sportivă dreptul la Liga Campionilor şi că, sub nicio formă, echipa nu trebuie exclusă din competiţie. Dar băieţi, în dreptul conducătorilor voştri apar CONDAMNĂRI într-un caz de corupţie! Ce garanţie avem noi că practicile din 2008 nu s-au repetat şi în anii ce au urmat, poate chiar în sezonul 2012-2013?! Odată ce eşti pătat, aşa rămâi. Şi ori primeşti ceea ce meriţi, ori totul se duce dracului.

3489903866_587a6ee70f_b

Pe mine lacrimile voastre de curve virgine nu mă pot impresiona, pentru că au fost cazuri de-a dreptul dramatice în fotbalul românesc, peste care s-a trecut cu zâmbetul în colţul gurii. Adică ai voştri jucători merită şi ai altora nu, ă? Rapid a câştigat dreptul, din punct de vedere sportiv, să joace şi la anul în Liga I? Şi l-a câştigat! Cui îi mai pasă acum de asta? Pe toţi îi interesează doar ca s****a să fie iertată, dar fără a avea vreun pretext solid. Şi ca să nu mai fac referire la Rapid, ia amintiţi-vă de FC Argeş, care în 2009 a fost retrogradată. Când conducătorul lor era doar INCULPAT tot într-un caz de corupţie, prelungit în intervalul 2006-2008. Ce vină aveau jucătorii care nu au fost implicaţi în meciurile în cauză? Sunt întrebări la care nu vor apărea niciodată răspunsuri plauzibile. Aşa că ce rost mai are să ne tragem de şireturi cu morile de vânt plantate pe pământ românesc?!

Şi nici nu vorbersc despre o retrogradare a s****i, deoarece sunt sigur că numai într-o ţară normală s-ar putea lua această măsură. La noi însă judecata se împarte în funcţie de notorietate şi de numărul de seminţe sparte pe cap de echipă. S-a tăiat în carne vie când a fost vorba despre oricare alt club, dar acum toată lumea cere clemenţă, ba chiar există şi un bolnav psihic ce ne face nebuni şi obosiţi pe cei care vedem evidenţa şi sperăm într-o sentinţă justă. Se ştie el cine e… Nu ai cum, frate, să te aştepţi în ţara asta la echitate. Aşa că ne rămâne măcar speranţa că UEFA va da peste nas gloatei cu o excludere şi, poate-poate, cu o anchetă care să se lase cu suspendarea tuturor echipelor româneşti din competiţiile oficiale vreo cinci ani, că altfel o să ajungem ca înaintea fiecărui meci să se facă licitaţii publice pentru punctele celor fără griji sau fără obiective… Dar ca o părere personală, mie mi-ar plăcea teribil ca s****a să joace în Europa, dar să fie retrogradată în schimb. Aşa, ca să mă distrez cum în competiţiile continentale vor juca cu 40.000 de oameni în tribune, dintre care maximum 200 vor veni şi la matineu… Asta ar fi o realitate, nu o utopie precum este judecata românilor care se uită la fotbal şi chiar cred că meciul cu Viitorul a fost “omenie”.

Un RAPIDIST din peluză