AJUTATI-L PE ION COSTEA!!!

Campania initiata si organizata de LUIGI pe forumul fzr.ro pentru legenda Rapidista ION COSTEA s-a incheiat. Banii stransi au ajuns la dumnealui. Suma totala stransa a fost de 7860 lei. Va redau in totalitate, fara sa modific absolut nimic, mesajul primit de la LUIGI. Sper sa va dea acelasi sentiment pe care mi l-a transmis si mie. Sentimentul unic in lume, ca RAPIDUL, cu bune cu rele traieste prin noi toti si transpune in realitate versul: „Rapidul va pieri cand soarele se va face scrum”!!!

„Cu ajutorul tuturor rapidistilor cu suflet mare(pleonasm) am reusit sa strang 7.860 ron.Iti multumesc si tie pentru mana de ajutor data.
 Au mai fost 3 baieti cu mine.Nea Costea s a bucurat foarte mult ca ne a vazut,se vede ca duce lipsa de vizite.Chiar daca e cumva detasat de lumea asta,fiind aproape surd si vorbind foarte greu,are 100 de ani sa  nu uitam,am vazut clar o scanteie in ochii lui,de bucurie ca 4 flacai i au ocupat camera.
 Ce sa zic,am avut o strangere de inima cand am vazut ca se zbate intr o saracie lucie,dar in acelasi timp am simti o caldura imensa in suflet,ca impreuna cu toti rapidistii care si au rupt din putinul lor,am reusit sa i asiguram un trai indestulator,cel putin urmatoarea perioada.
 Sa nu uit,l am intrebat ce jucator de la Rapid considera el ca a fost cel mai bun.
Ne a raspuns scurt:Giussy.:)
 Vizita la el a fost pentru noi,cel mai frumos cadou de sarbatori pe care ni l puteam face.Nimic nu se compara cu scanteia de responsabilitate pe care noi a simtit o si faptul ca am fost cateva minute din viata impreuna cu o legenda a Rapidului.
 Felul incredibil in care au reactionat rapidistii la apelul meu,ma face sa cred,de fapt imi intareste credinta ca „Suntem greu de ucis”.Noi,cei cu sufletul alb si sangele visiniu.
 Sarbatori fericite profesore,
 Luigi.”
O poza cat milioane de cuvinte!!!

Prin PAYPAL* s-a strans suma de:

€276.58

Sanatate si viata la fel de lunga precum cea a lui ION COSTEA urmatorilor:

Nicolae Ceausu
Lupu Florin
Gabriel Sandu
Tudor Lupescu
Daniel Manea
Harip Marius Constantin
Ion Coteata
Fica Vasile Liviu
Andrei-Alexandru Ramadan
Gabriel Sandu
Mihail Chiru**
DAN MARIAN GROSU
Luchian Abel
Cosmin Tronaru
Sergiu Istoc
Vlad Mihai Pasculescu
Daniel Manea
Elena Mihaela Manea
Robert Radu
Mihai Sorin

*suma afisata nu este suma totala care a ajuns la ION COSTEA, ci doar ce s-a strans prin paypal.

**suma a fost returnata de paypal expeditorului. Pana imi raspunde mesajului pe care i l-am trimis, il consider de buna credinta.

Asteptam in continuare donatiile voastre!!!

CLICK AICI PENTRU UN SUPER ARTICOL DESPRE ION COSTEA